Rodinný dom, 7 izbový

V prekrásnej krajine CHKO Beskydy ponúkame na predaj jedinečný, nadštandardne riešený rodinný dom. Táto nehnuteľnosť, postavená v škandinávskom štýle vkusne kombinujúcom čistý, nadčasový dizajn s prvkami modern vintage, sa chváli úchvatnými panoramatickými výhľadmi do okolitej prírody a nenapodobiteľnou atmosférou horskej chaty, napriek tomu je však na dosah všetkých služieb. Dom sa nachádza len 2 km od Valašského Meziříčí, 50 km od Zlína, 70 km od Olomouca a 120 km od Brna.

Na prízemí domu je umiestnená obývacia izba s arkierovým oknom a krbom, plne vybavená moderná kuchyňa, jedáleň, spálňa, kúpeľňa s infrasaunou a sprchovacím kútom, samostatná toaleta, technická miestnosť a predsieň so vstavanými skriňami. Prvé poschodie domu sa skladá z druhej obývacej izby, dvoch západne orientovaných spální, východne orientovanej hlavnej spálne a kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, toaletou a bidetom. Využitie ponúka aj priechodný podkrovný priestor. Všetky izby na prízemí majú prístup na terasu, spálne na poschodí majú vlastné alebo zdieľané balkóny.
Nad domom, ktorý je postavený na slnečnom južnom svahu, sa nachádza terasa s krytým bazénom s veľkosťou 6x3m a hĺbkou 150 cm so solinátorom. Záhrada s ovocnými stromami prilieha na severnej strane k lesu. Pod domom je k dispozícii garáž s kapacitou pre 2 vozidlá a dielňa.

K vybaveniu patrí ekologický krb NunnaUuni z prírodného mastenca, s tepelnou akumuláciou až 48 hodín, talianska dlažba a obklady, kvalitné drevené plávajúce podlahy, podlahové vykurovanie v celom dome zaistené tepelným čerpadlom IVT (vrt 130 metrov), drevené okná a interiérové dvere s obložkami na mieru, krištáľové lustre, vonkajšie dekoračné osvetlenie. Dom je vyrobený z lepeného suchého profilu s izoláciou z ovčej vlny a s použitím výhradne ekologických náterov vhodných pre alergikov.
Okrasná záhrada okolo domu, elektrická prístupová brána, pieskovcová príjazdová cesta. Vysoká úroveň zabezpečenia vrátane garáže a možnosti zakódovania každého poschodia domu zvlášť. Svah je odvodnený a spevnený oporným múrom.

Nádherná lokalita poskytujúca absolútny pokoj a súkromie s nespočetnými možnosťami relaxácie i aktívneho odpočinku. Blízke Valašské Meziříčí ponúka všetky služby vrátane škôlok, škôl, obchodov, nemocníc, reštaurácií či golfového klubu. V neďalekom Rožnově pod Radhoštěm možno nájsť množstvo atrakcií, ako napríklad historický skanzen, Pustevny alebo golfové ihrisko. V zimných mesiacoch je možné využiť lyžiarske strediská Horní Bečva, Karolínka alebo Velké Karlovice.

Úžitková plocha 293 m2, obytná plocha 200 m2, zastavaná plocha 147 m2, záhrada 3 103 m2, pozemok 3 250 m2.

Pôdorys

  • Pôdorys 1
  • Pôdorys 2

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    23538
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    293 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    147 m²
  • Záhrada
    3 103 m²
  • Pozemok
    3 250 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    B
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.